Valitse sivu

Hullu Prinssi palaa lavalle uudessa kuosissa – esitys juhlistaa lukion satavuotista taivalta

loka 21, 2019

Hullun Prinssin tekijäkaartissakin on jotain uutta ja jotain vanhaa. Etualalla musiikista vastaava Maija Koskenalusta ja ohjaaja Sanna Majanlahti. Vasemmalla lavastaja Maarit Kalmakurki, musikaalin tuottaja Ismo Tahvanainen, musiikinopettaja Panu Ukkonen, käsikirjoittaja Hanna Suutela ja markkinoinnin graafisesta ilmeestä vastaava Johanna Jeronen.

Kangasalan lukion juhlavuoden musikaali on päivitetty versio Hullu Prinssi -fantasiamusikaalista. Uuden esityksen ohjaa uusi nimi, näyttelijä Sanna Majanlahti ja lavastuksen uudistaa lavastaja, pukusuunnittelija Maarit Kalmakurki. Musiikista vastaa nytkin Maija Koskenalusta ja käsikirjoituksesta Hanna Suutela.

– Hullussa Prinssissä tulee olemaan vähän vanhaa, paljon uutta ja jotain sinistä, Majanlahti luonnehtii tammikuussa 2021 ensi-iltansa saavaa esitystä.

Kuten aiemmin, myös nyt esiintyjät saavat vaikuttaa tarinaan.

– Ydintarina on sama, mutta tulossa on isoja muutoksia ajatellen myös heitä, jotka näkivät esityksen alkuvuonna, Suutela sanoo.

Kaikki kiinnostuneet eivät ehtineet musikaalin katsomoon, vaan lukio on saanut useita yhteydenottoja, joissa on toivottu esitystä takaisin Kangasala-talon lavalle.

Musikaalin tuottaja, opinto-ohjaaja Ismo Tahvanainen lupaa, että musikaalia pääsevät tekemään kaikki halukkaat lukion oppilaat. Tehtäviä on paljon muillekin kuin näyttelijöille ja soittajille.

– Viime vuonna produktiosa oli mukana noin sata koulumme 400 opiskelijasta, hän kertoo.

Kangasalan lukio täyttää vuonna 2021 sata vuotta. Juhlavuosi alkaa näkyä jo seuraavan lukuvuoden alkaessa

Juttu julkaistu Kangasalan Sanomissa 21.10.2019

Viimeisimmät artikkelit

 

Hullun Prinssin kevään 2020 mash-up

Hullun Prinssin kevään 2020 mash-up

Kangasalan musiikkilinjalaiset ja musiikkilinjan alumnit esittävät musikaalista tuttuja sävelmiä tässä keväisessä videotervehdyksessä.

Seuraa meitä somessa!

 

Yhteystiedot

Lisätiedot ja median yhteydenotot

Tuottaja
Ismo Tahvanainen
ismo.tahvanainen@kangasala.fi
050 380 3334

© Hullu Prinssi 2021